Posted by: Nurain Syuhada | August 4, 2008

SALAM…special thanx to those involved

Salam wrt….

To all blog visitors, I apologize for not posting anything to this webblog. Seperti yg semua sudah maklum, saya sedang menyudahkan siri pembedahan terakhir bagi merawat scoliosis. (insyaAllah…selamanya menjadi pembedahan terakhir untuk saya).

X banyak yg saya ingin tulis kali ini tetapi, saya ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada sesiapa saja yang pernah mendoakan saya. Huh…macam xpercaya rasanya apa yang saya rencanakan mmg diizin Allah satu persatu, malah mungkin apa yang berlaku lebih baik dari apa yang saya jangka.

Hmm…xkira…nak tulis jugak kat sini, saya mmg terhutang budi sangat2 to my surgeon Mr.Ahmad (he’s a very3 good n unique surgeon) & Mr.Joe ( xsempat nak berborak lepas 3rd op) & others yg terlibat dlm 2 siri pembedahan saya ritu.

X lupa, thanx kat semua doktor2 kat wad dahlia especially Mr.Irwan yang selalu kenakan saya, next…Dr. KC yang selalu buat saya geli hati, Dr.Wahab yang muka sivik takut nak tegur..tp baik hati, Dr.Fara yang slalu mukanya nampak confused bila saya cakap pe2…n ramai lagi yang saya xtau la plak namanya…

Also, terima kasih n minta maaf banyak2 gak kat staff nurse kat wad tu coz membuatkan korang naik pening n gerun bile saya asyik jadik ala-ala bionik gitu…hehe suka je mintak cabut segala wayar secepat yang boleh. Rindu plak tengok misi2 kat citu buat keje, especially kak siti.

Manis tul kenangan2 ngan korang, tp saya xleh lama dlm wad tu – bukan pe boring, i’m not belong to that place, karang lama2 duk citu tukar bidang lak, dari analyst jd doktor pakar plak hehe…haru je…

(I believe ada di kalangan doktor2 di HRPZ suka bukak blog ni, so xnak leave comment ke? hehe).

Ok lah, next post, i’ll be writing about the outcome of 3rd op…tapi x-raynya terlupa amik gambar.

N saya ada sedikit info tentang kos rawatan alternatif tanpa pembedahan, dh lama dapat info tu tapi xsempat nak buat post.

Ila lliqa’…

wassalam…


Responses

  1. Salam..kak blh tau x rawatan alternatif utk scolio tnpa pembedahan tuh?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: